Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля, да помогнете......теч от скоросната кутия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моля, да помогнете......теч от скоросната кутия

Здравейте....
    Ако имате идея от какво може да е, и съвет.
    Благодаря Ви!!!
    Имам някакъв кретенски теч от скоросната кутия.
    Омасляването е точно над, под и около пробката за източване на маслото.Но по цялата кутия!
    Мисля, че е минимален но не може да се прецени.
    Както знаете имам е от скоро.(по -добра е от стария ми Sprint)
    Омаслена е цялата долна страна от към капака.Или поне така мисля, че е капак.
    Има капки точно от долу.Не е от двигателя!
    Някой да знае дали ако сложа добавка за скоросната кутия ще изчезне.Струва ми се, че ако ще трябва да се разглобява ще дойде много солено.А и не вярвам, че някой ще се справи!!!
    Не е и от семеринга щото и там е сухо.Не е и от маншона на полуоската.И там е сухо.
    ITA - това е страна, в която хората живеят с чувство за красота и естетика, и правят нещата такива.
    EX-Alfa Romeo 155 1.7 T.Spark 8V/ from-1994

къде викаш тече щото аз нищо не разбрах
    що не го снимаш всъщност?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: Моля, да помогнете......теч от скоросната кутия

Първоначално публикувано от V8esko
      Омасляването е точно над, под и около пробката за източване на маслото.
      Да не би от там да тече
      Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
      Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
      Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Ами..не е със сигурност...щото ако тече от там, мазнотията ще е само от долната страна.А в моя случай е чак до горе.А в страни е до кожуха на съединителя.Но там не е омаслено.Водих я при 3-ма "майстори" и гледат и.... :scr ewy:
        аман от невежи доктори, майстори, и комплексирани КУКИ!
        ITA - това е страна, в която хората живеят с чувство за красота и естетика, и правят нещата такива.
        EX-Alfa Romeo 155 1.7 T.Spark 8V/ from-1994

Comment

Иди при Румен ч клубния сервиз.
          Да не питаш къде е - Общ технически раздел - адреси на сервизи и магазини.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Най-вароятно ти тече от привода за сторостите. Като караш тече и облива скоросната кутия от горе, като погледнеш на канал от долу не може да разбереш от каде тече.Виж да не е препълнена с масло защото пусто масло все намира от каде да излезе.

Comment

Working...
            X